Соопштенија

Card image cap
Стопанска лизинг започна со работа

21. 9. 2022 Стопанска банка АД - Скопје со нова понуда на пазарот - Стопанска лизинг започна со работа На прикладна свеченост за претставниците на медиумите, деловните партнери, клиентите, како и мена...

20.09.2022

Веб-страницата на Стопанска лизинг АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Компанијата да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на Компанијата не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.